Cautare

529 de rezultate pentru "clasament divizia c" (2.96 secunde)
Astfel, cu ocazia workshop-ului Dremel, organizat in acest an in locatia Energiea din Bucuresti, divizia de scule electrice Bosch a anuntat oficial lansarea "Clubului de Bricolaj Dremel", un proiect menit sa promoveze conceptul de DIY (do-it-yourself) in randul copiilor din gradinitele, scolile si liceele care au in dotare sau folosesc uneltele Dremel.
Casa Rusu organizeaza Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie in magazine/ In 29 noiembrie, Casa Rusu lanseaza magazinul online de Black Friday Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania, organizeaza primul sau Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2013.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
In ultimii doi ani, divizia TV si-a apreciat cota de piata cu 11% in Prime-Time, pe publicul comercial. Consider ca bunul cel mai de pret sunt oamenii, a caror perseverenta si motivatie dau forta si valoare intregii constructii.
Anca Damour, Director Divizia Property Carrefour Romania, a adaugat: "Suntem incantati sa fim parte a acestui proiect care va intari prezenta Carrefour in zona de est a Bucurestiului.
Leroy Dawson, aproape de SCM-U Daca nu l-au oprit pe Levine, craiovenii s-au orientat repede si l-au chemat pe Leroy Dawson, nimeni altul decat principalul marcator din Divizia A in sezonul trecut.
Sambata se reia si Divizia A, cu prima etapa din retur, iar SCM-CSS Craiova va juca pe teren propriu cu Universitatea Cluj.
Cele doua echipe de handbal masculin de seniori din Oltenia, Energia Lignitul Targu Jiu (Liga Nationala) si CS Universitatea Craiova (Divizia A) au disputat ieri un joc scoala in Banie, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu".
de victorii, deoarece oltenii au doar patru victorii in acest sezon si 11 infrangeri, ocupand locul 12 in Divizia A.
Cluj si s-a impus cu 3-0 (25-22, 25-18, 25-17) in cadrul etapei a 12-a din Divizia A1. "Am obtinut o victorie frumoasa, dar greul acum incepe.
Baschetbalistele de la SCM-U Craiova au fost invinse, in deplasare, de formatia CSM Sportul Studentesc Bucuresti, scor 102-95 (23-23, 24-29, 26-22, 29-21) in etapa a 17-a din Divizia A.
Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata uneia dintre formatiile care lupta pentru promovare, Extrem Baia Mare, scor 32-27 (13-14), in cadrul etapei a 13-a din Divizia A, seria B, oferindu-le spectatorilor din Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
La formatia ieseana, care evolueaza in Divizia A, dar este aproape promovata in Liga Nationala, evolueaza alta jucatoare de nationala, Carmen Amariei, iar antrenoare este fosta jucatoare si antrenoare a echipei SCM Craiova, Victorina Bora.
Craiovenii ocupa locul sase in Divizia A, seria B, iar duminica viitoare vor juca acasa, cu echipa CS Handbal Bistrita.
Divizia A Energia Rovinari - CSU Atlassib Sibiu 96-81 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 600. Energia: Troupe (22 puncte), Kabengele (4), Darby (21), Steffel (10), Mocanu (15), Kljajevic (2), S.
Meciul conteaza pentru etapa a 26-a din Divizia A, iar antrenorul secund al craiovenilor, Marius Toma, a spus ca ora de disputare a fost aleasa pentru a permite cat mai multor craioveni sa ajunga la meci, tinand cont ca partida se disputa intr-o zi lucratoare.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a invins luni seara, pe teren propriu, formatia Unic LPS Piatra Neamt, scor 3-0 (26-24, 25-23, 25-21), si ramane in lupta pentru locurile 5-6 in Divizia A1, pozitii ce duc la o participare in cupele europene.
"Cupa Energia", la Targu Jiu Energia va organiza, in perioada 11-12 aprilie, la Targu Jiu, un turneu amical in compania castigatoarelor celor doua serii de Divizia A, CSM Oradea si CSM 2010 Bacau, respectiv Potaissa Turda din Liga Nationala.
Pentru Energia Rovinari este a doua participare in play-off, prima avand loc in sezonul de debut al echipei in divizia A, 2008-2009.
Fundasul central, Irinel Chircan, va face fata pentru Divizia B, iar celalalt, Ionut Badea, mijlocasul stanga, este un jucator tehnic, cu o viteza buna de reactie, ne va ajuta in viitor.
google-analytics.com